Produktet vises som ikke kompatibelt i Sonos S2-appen

Denne feilmeldingen vises i Sonos S2-appen hvis Sonos-systemet ditt oppdager et produkt som ikke er kompatibelt med S2. Dette kan skje hvis produktet det gjelder ikke var slått på da systemet ble oppdatert til S2, og så ble slått på etter at oppdateringen var fullført.

Produktet som ikke er kompatibelt kan ikke brukes i Sonos S2-appen. Du kan tilbakestille produktet som ikke er kompatibelt for å fjerne det fra systemet.

Du kan fremdeles bruke Sonos-produktet etter at det er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, men det må konfigureres separat på nytt med Sonos S1 Controller-appen. Du kan finne ut hvordan dette gjøres i artikkelen om konfigurering av et separat Sonos S1-system.