Sett Sonos Move eller Move 2 i dvalemodus

Sonos Move eller Move 2 kan settes i dvalemodus for å redusere batteribruken og deaktivere berøringskontrollene når den ikke står på ladesokkelen.

Når de ikke står på ladesokkelen og ikke spiller, vil Move og Move 2 automatisk gå i dvalemodus etter 30 minutter. For å sette Move-produktet i dvalemodus manuelt, trenger du bare trykke og slippe av/på-knappen på baksiden. Du vil høre en kort tone, og LED-lysene slukkes.

For å vekke Move eller Move 2, sett den på ladesokkelen og trykk og slipp av/på-knappen på baksiden.

Merk at selv om Move eller Move 2 er satt i dvale, er den ikke slått helt av. For instruksjoner om hvordan du slår av Move-produktet, se artikkelen om å slå av Sonos.