Anbefalt eero-nettverkskonfigurering for Sonos

Anbefalt konfigurasjon

Når du kobler Sonos til et eero-nettverk, anbefaler vi at du bruker Sonos i en trådløs konfigurering, hvilket betyr at Sonos-produktene ikke bruker noen Ethernet-forbindelser for å koble seg til eero-enhetene.

Retningslinjer for kabling

Hvis du vil koble ett eller flere av Sonos-produktene til eero-nettverket ditt, anbefaler vi at du følger disse retningslinjene for best mulig ytelse:

• Når du kabler et enkelt Sonos-produkt til eero-nettverket, kan du kable det til hvilken som helst av eero-enhetene.
  • Når du kabler mer en ett av Sonos-produktene til eero-nettverket, må de kables til den samme eero-enheten eller til den samme nettverkssvitsjen. Vi anbefaler ikke å kable forskjellige Sonos-produkter til forskjellige eero-noder.
  • Hvis det finnes to eller flere svitsjer i nettverket, må du kable alle de sekundære svitsjene tilbake til primærsvitsjen og ikke til et eero-produkt.