Fjerne musikkbiblioteket

Denne artikkelen viser hvordan du fjerner Sonos-musikkbiblioteket fra anlegget. Du må gjøre dette hvis du har flyttet musikkfilene dine til en ny datamaskin eller NAS-stasjon. Så snart det er fjernet, kan du legge til musikkbiblioteket igjen.

Sonos-app for Windows eller macOS

1. Disse trinnene gjelder for både Sonos-appen og S1 Controller-appen.
  2. Fra menyen Administrer, klikk Innstillinger for musikkbibliotek.
  3. Klikk på mappen du vil fjerne.

Klikk på - (minus) på en Mac eller Fjern hvis du bruker Windows, og bekreft at du vil fjerne biblioteket fra Sonos.

Sonos-app for iOS eller Android

Sonos-app versjon 80.0
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i Sonos-appen for iOS eller Android i øyeblikket, men den kommer tilbake i en fremtidig oppdatering.

1. Gå til Innstillinger-menyen.
  2. Velg Administrer-knappen ved siden av Anlegget mitt.
  3. Velg Musikkbibliotek, og deretter Konfigurering av musikkbibliotek.
  4. Velg fjern-ikonet ved siden av mappen du vil fjerne.
  5. Velg Bekreft for å fjerne delingen.

Sonos S1 Controller-app for iOS eller Android

1. Fra fanen  Innstillinger velger du System > Musikkbibliotek > Konfigurering av musikkbibliotek.
  2. Trykk på mappen du vil fjerne.
  3. Velg Fjern.