Slik stiller du inn en alarm på Sonos

Bruk alarmer til å våkne til favorittsangene dine om morgenen, eller still inn påminnelser utover dagen. Følg instruksjonene nedenfor for å konfigurere alarmer for Sonos-produktene dine.

Hvis du vil at musikken skal slå seg av automatisk etter et spesifisert tidsrom, se artikkelen vår om hvordan du stiller inn innsovningsfunksjonen på Sonos.

Sonos-app for iOS eller Android

1. Gå til Innstillinger-menyen.
  2. Velg Administrer-knappen ved siden av Mitt anlegg.
  3. Velg Alarmer.
  4. For å opprette en ny alarm, velg Legg til alarm. For å redigere en eksisterende alarm, velg alarmen fra listen.
  5. Still inn ønsket tid, rom og musikkinnstillinger. Du kan også justere ønsket volum, når alarmen gjentas, og hvor lenge alarmen vil lyde.
  6. Velg Lagre.

Sonos-app for macOS eller Windows

1. Klikk på Alarmer fra bunnen av fanen Velg en musikkilde på høyre side av Sonos-appen.
  2. For å opprette en ny alarm klikker du på pluss-ikonet i macOS eller knappen Legg til i Windows. Hvis du vil redigerer en eksisterende alarm, klikker du på navnet på alarmen og klikker deretter på Rediger.
  3. Still inn innstillingene for tid, rom, musikk, hyppighet og volum.
  4. Klikk på OK for å lagre alarmen.

Sonos S1 Controller-app for iOS eller Android

1. På fanen Rom velger du Alarm-ikonet.
  2. For å opprette en ny alarm velger du Legg til alarm. Hvis du vil redigere en eksisterende alarm, velger du alarmen fra listen.
  3. Still inn innstillingene for tid, rom, musikk, hyppighet og volum.
  4. Velg Lagre.

Du kommer også til alarmer fra fanen Innstillinger ved å gå til System > Alarmer.

Mer informasjon

• Hvis du merker av for Inkluder grupperte rom, spilles alarmen av på de rommene som er gruppert sammen på det tidspunktet alarm går. Den spilles ikke av på de rommene som var gruppert da alarmen opprinnelig ble lagt til i Sonos-anlegget.
  • For å spille av spor fra det lokale musikkbiblioteket, legger du først til sporet i en Sonos-spilleliste eller Importerte spillelister og velger deretter spillelisten som alarmkilden.
  • Det maksimale antallet alarmer du kan angi på Sonos er 32.