Konfigurere Amazon Fire TV med Sonos

Du kan bruke Alexa til å styre Fire TV med stemmen hvis du eier både en Alexa-aktivert Sonos-høyttaler og en Amazon Fire TV. Sjekk Amazons Tilgjengelighet av Fire TV for å se om den er tilgjengelig i landet ditt.

Før du begynner

• For å styre Fire TV med Sonos trenger du følgende:
    • En stemmeaktivert Sonos-høyttaler
    • Amazon Fire TV, Fire TV Stick eller Fire TV Cube
    • Alexa-appen

Legge til Fire TV i Alexa

1. Åpne Alexa-appen på iOS- eller Android-enheten din, og trykk på menyikonet i øvre venstre hjørne.
  2. Trykk på Innstillinger > TV og video > Fire TV.
  3. Trykk på Koble til din Alexa-enhet.
  4. Følg instruksjonene for å velge Fire TV og din stemmeaktiverte Sonos-høyttaler fra listen over enheter.

Hvordan styre Fire TV med Sonos

Se gjennom Amazons artikkel om styring av Fire TV for å se hvordan du kan styre Fire TV med stemmen. Merk at hvis du allerede bruker Alexa for å strømme musikk på Sonos, kan du måtte legge til «på Fire TV» etter kommandoen din for å være sikker på at Alexa spesifikt styrer Fire TV.