Konfigurer Google Assistent med et stemmeaktivert Sonos-produkt

Denne artikkelen vil veilede deg gjennom oppsettet av Google Assistent på ditt stemmeaktiverte Sonos-produkt. Du kan også sette opp Google Assistent på Sonos ved hjelp av andre enheter, som en Google Home. Se vår artikkel om oppsett av en Google Assistent-enhet for å styre Sonos for å lære hvordan.

Google Assistent er tilgjengelig på Sonos Arc, Beam (Gen 1 og 2), Move, One og Roam.

Før du starter

1

Kom i gang

Åpne Sonos-appen for iOS eller Android og naviger til innstillingene for stemmeassistent for å legge til Google Assistent.

• Sonos-appen: Gå til Innstillinger -menyen og velg Administrer ved siden av Mitt anlegg. Velg Voice Assistants, deretter velger du Legg til en stemmeassistent.
  • Sonos S1 Controller-appen: Fra Innstillinger fanen, velg Tjenester & Stemme, deretter velger du Legg til en tjeneste.

Når du blir bedt om det, velg Google Assistent fra listen, deretter velger du en høyttaler å bruke.

2

Sett opp høyttaleren din i Google Assistent-appen

Etter at du har valgt høyttaleren din i Sonos-appen, vil du bli tatt med til Google Assistent-appen.

Under oppsettprosessen for Google Assistent-appen vil du:

• Gi Sonos-produktet tillatelse til å bruke Google-kontoen din
  • Oppgi adressen din for stedbaserte tjenester
  • Legge til musikktjenester i Google Assistenten din, og velge en standard musikktjeneste.

Etter å ha lagt til Sonos-produktet ditt, gå tilbake til Sonos-appen for å fullføre oppsettprosessen.

3

Fullfør oppsettprosessen i Sonos-appen

Når du returnerer til Sonos-appen, bekreft at du har satt en standardmusikktjeneste i Google Assistent-appen, og velg om Sonos-produktet ditt skal gi fra seg en lyd når du sier vekkeordet «Hey Google».

Du kan slå på og av varselslyden for vekkeordet i Sonos-appens innstillinger.

4

Bruk Google Assistent med Sonos-produktet ditt

Etter at Google Assistent er satt opp, er du klar til å bruke Google Assistent med Sonos.

Du kan legge til Google Assistent på flere Sonos-høyttalere ved å gjenta trinn 1 - 3 for hvert produkt.

Støttede musikktjenester

For å se tilgjengelige musikktjenester, åpne Assistent-appen for iOS eller Android, velg profilikonet ditt for å komme til kontosiden din, og velg deretter Musikk. Tilgjengelige tjenester er oppført under Flere musikktjenester. Tilgjengeligheten av musikktjenester vil variere etter region.

Du kan be Google-assistenten din om å spille musikk fra iHeartRadio, TIDAL og TuneIn Radio hvis disse tjenestene allerede er lagt til i Sonos-systemet ditt, men de kan ikke legges direkte til i Google-assistent-appen din.