Hvordan konfigurere Sonos Connect

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen leder deg gjennom konfigurasjonen av Sonos Connect. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktveiledningen for Connect.

Før du begynner

• Sett Connect der du vil ha den og koble den til strøm.

• Eldre modeller av Connect krever at du buker Sonos S1 Controller-appen, og kan ikke brukes med Sonos S2-appen. Du finner mer informasjon i artikkelen om Sonos S2 – kompatibilitet.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Connect

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1 Controller, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Connect og legge til musikktjenester.

Legge til Connect i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Connect til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis Connect har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Lydinnganger og -utganger på Connect

Lydinnganger

Connect har et sett med analoge RCA-innganger som lar deg koble til apparater som platespillere eller CD-spillere. Bare koble til RCA-kabelen fra den eksterne lydenheten til RCA-inngangene som er merket IN på Connect. Se artikkelen om Hvordan bruke line-in på Sonos for å finne ut mer.

Lydutganger

Før du begynner å spille av musikk, må du kontrollere at forsterkeren eller mottakeren er stilt inn på inngangen som Connect er koblet til. Bruk artikkelen for å feilsøke manglende lyd fra Connect for mer hjelp hvis du opplever problemer med å få lyd etter å ha fulgt disse trinnene.

RCA

Koble en ende av RCA-kabelen til RCA-utgangene merket OUT på Connect, og koble den andre enden til en RCA-inngang på forsterkeren eller mottakeren.

Digital koaksial

Koble en ende av en digital koaksialkabel til utgangen merket coax på Connect, og koble den andre enden til en digital koaksialinngang på forsterkeren eller mottakeren.

Optisk

Koble en ende av en TOSLINK optisk kabel til utgangene merket optisk på Connect, og koble den andre enden til en optisk inngang på forsterkeren eller mottakeren.

Line-out-nivåer

Du kan endre måten du styrer volumet på Connect med nivåinnstillingene for line-out.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Velg rommet med Connect eller Connect.
  4. Trykk på Line-out-nivåer og velg ett av alternativene.

Fast

Sett Connects line-out-nivå til Fast hvis du vil styre volumet utelukkende fra forsterkeren eller mottakeren. Du kommer ikke til å kunne bruke Sonos-appen til å justere volumet eller EQ-innstillingene.

Variabelt

Når Connects line-out-nivå er satt til Variabelt, kan du bruke Sonos-appen til å justere volumet.