Konfigurere Sonos Era 100

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Denne artikkelen hjelper deg i gang med konfigureringen av Sonos Era 100. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på Era 100 sin produktside.

Før du begynner

• Sett Era 100 der du vil ha den, og koble den til strøm.
  • Last ned Sonos S2-appen for iOS or Android. Appen veileder deg gjennom konfigureringsprosessen.
  • Era 100 må konfigureres på et trådløst nettverk før høyttaleren kan brukes som en Bluetooth-høyttaler.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Era 100

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt anlegg, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Era 100 og legge til musikken din og stemmetjenester.

Legge til Era 100 i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Era 100 til Sonos-anlegget.

Hadde du problemer under konfigureringen?

Hvis det er vanskelig å koble til Era 100 under konfigureringen, se artikkelen vår om feilen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.