Konfigurer Sonos Sub Mini

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Denne artikkelen veileder deg gjennom konfigurasjonen av Sonos Sub Mini. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Sub Mini.

Før du begynner

• Sett Sub Mini der du vil ha den, og koble den til strøm. Kontroller at minst én side av sporet er fritt for hindringer. Pass på at du ikke blokkerer frontåpningen hvis du plasserer den vertikalt mot en vegg.
  • Sub Mini kan imidlertid ikke settes i par med uforsterkede eller bærbare Sonos-produkter. Se alle Sonos-produkter som støtter Sub Mini.
  • Hvis du konfigurerer en Sonos-hjemmekinohøyttaler og Sub Mini samtidig, må du konfigurere hjemmekinohøyttaleren først. Appen forklarer deg hvordan du legger til Sub Mini gjennom konfigureringsprosessen.
  • Følg trinnene nedenfor hvis du legger Sub Mini til en Sonos-høyttaler som allerede er konfigurert.

Legge til en Sub Mini

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter trykker du på rommet du vil legge til Sub Mini i.
  4. Trykk på Koble til Sub.
  5. Følg veiledningen for hvordan du legger til Sub Mini i Sonos-anlegget.

Se artikkelen om hvordan du fjerner Sub hvis du allerede har konfigurert Sub Mini, men vil bruke den i et annet rom.

Problemer under konfigureringen?

Hvis det oppstår problemer med å koble til Sonos Sub Mini under konfigureringen, se artikkelen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Endre lydinnstillingene for Sub Mini

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter trykker du på rommet som Sub Mini befinner seg i.
  4. Under Lyd trykker du på Sub-lyd.

Du kan justere innstillingene som er oppgitt nedenfor.

Innstilling

Beskrivelse

Sub

Trykk på bryteren for å slå Sub Mini-lyden av eller på.

Sub-nivå

Bruk skyvebryteren for å øke eller redusere volumet på lyden fra Sub Mini.

Fasekontroll

Velg 0° eller 180° for å vende fasen på lyden fra Sub Mini. Juster denne innstillingen hvis du ikke hører nok bass i den vanlige lytteposisjonen din.

Fasekontroll stilles når du Trueplay-justerer et rom med en Sub Mini, og kan ikke endres mens Trueplay-justering er aktivert.

Tilbakestill

Trykk på denne for å tilbakestille alle lydinnstillingene for Sub Mini til standardverdiene.