Sonos Ace knappekontroller

Denne artikkelen går gjennom plasseringen av og funksjonene til knappestyringen på Sonos Ace.

1

Strøm/Bluetooth

Denne knappen brukes for å slå Sonos Ace av eller på, i tillegg til å sette dem i Bluetooth-paringsmodus.

• Langt trykk – slår Sonos Ace av eller på. Slipp knappen når statuslyset tennes eller slukkes, eller når du hører hodetelefonene spille en av- eller påslåingstone.
  • Trykk og fortsette å holde – setter Sonos Ace i Bluetooth-paringsmodus. Slipp knappen når statuslyset begynner å blinke blått. Hvis de allerede er på, vil Sonos Ace først slå seg av og deretter slå seg på igjen før de går inn i paringsmodus.
  • Trykk og hold inne i 10 sekunder – utfør en tvungen omstart.

2

Innholdstast

Innholdstasten brukes for å justere volumet, hoppe over sanger og besvare telefonanrop.

Hvis du har konfigurert Bytting av TV-lyd med Sonos Ace, kan du også bruke innholdstasten til å rask bytte TV-lyden til hodetelefonene.

Lydkontroller

• Skyv opp eller ned – juster volumet.
  • Trykk én gang – spill av eller sett på pause.
  • Trykk to ganger – hopp til neste sang
  • Trykk tre ganger – spill av forrige sang.

Telefonbetjening1

• Trykk én gang – svar på eller avslutt den aktuelle samtalen.
  • Langt trykk – avvis en innkommende samtale.

Bytting av TV-lyd

• Langt trykk – bytt lyden fra hjemmekinohøyttaleren til Sonos Ace, eller bytt tilbake.

1På iOS kan du justere iPhone-innstillingene dine for å rute alle samtaler til en Bluetooth-enhet. Dette betyr at når du svarer på en telefonsamtale ved å bruke telefonen i stedet for Innholdsnøkkelen, vil samtalen fortsatt gå til din Sonos Ace. Finn ut mer i Apples veiledning om ruting og besvarelse av samtaler på iPhone.

3

Støykontroll/stemmeassistent

Denne knappen brukes for å skifte støykontrollmoduser i tillegg til å starte Bluetooth-enhetens stemmeassistent, hvis tilgjengelig.

• Trykk – skift mellom de valgte Støykontroll-modusene. Som standard vil dette gå fram og tilbake mellom Bevisst modus og Støykansellering.
  • Trykk og hold inne – aktiverer Bluetooth-enhetens stemmeassistent, hvis tilgjengelig.