Sonos’ betaprogrammer

Sonos’ betaprogrammer gir deg muligheten til å prøve ut ny programvare, maskinvare og musikktjenester før de er offisielt tilgjengelig. Dette hjelper oss også med å forbedre Sonos-opplevelsen ved å gi oss muligheten til å lære fra dine erfaringer, og høre om hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

Registrer deg som betatester

Du kan søke om å bli en Sonos-betatester ved å bruke Sonos-appen eller Sonos-nettstedet. Vi har ikke alltid aktive programmer, og ikke alle testere vil bli tilordnet et spesifikt program, så du vil kanskje ikke høre fra oss med én gang.

Når du bruker Sonos-appen for iOS eller Android:

1. Gå til fanen  Innstillinger, trykk på Brukerstøtte (Hjelp og tips hvis du bruker Sonos S1 Controller) > Betaprogram.
  2. Logg på Sonos-kontoen din.
  3. Gå gjennom informasjonen, skriv inn e-postadressen din og trykk på Jeg samtykker.

Fra Sonos-nettstedet:

1. Gå til www.sonos.com, klikk på menyen i øvre venstre hjørne og klikk på Logg inn.
  2. Logg på Sonos-kontoen.
  3. Klikk på Beta.
  4. Gå gjennom informasjonen, skriv inn e-postadressen din og klikk på Jeg samtykker.

Oppdater Sonos-systemet

Hvis du velges ut for å delta i et Sonos’ betaprogram, vil du bli bedt om å oppdatere Sonos-systemet ditt etter som nye programvareversjoner blir tilgjengelige for testing. Når en programvareoppdatering er tilgjengelig, vises en påminnelse i Sonos-appen på alle mobilenhetene dine og på Mac og/eller PC. Velg Oppdater for å starte oppdateringsprosessen. For å se etter oppdateringer manuelt, se artikkelen vår om oppdatering av Sonos-høyttalere.

Send inn beta-tilbakemelding

Når du har tilbakemeldinger eller støter på problemer under utprøving, kan du fortelle oss om det på beta-brukerfellesskapet.

Du kan også sende inn tilbakemeldinger fra Sonos-appen ved å ta et skjermbilde. Når du har tatt bildet, vil du se et sprettoppvindu som spør om du vil sende inn en tilbakemelding til Sonos. Trykk på Ja for å bli sendt til beta-brukerfellesskapet, der du kan logge på og legge inn tilbakemeldingen.

Forlate beta-brukerfellesskapet

Forlate en betatest

1. Logg på kontoen din i Beta Community (betabrukerfellesskap).
  2. Community Home page (hjemmeside for brukerfellesskap) velger du det betaprogrammet du vil forlate.
  3. Klikk på alternativet Contact us (Kontakt oss) i delen Feedback (Tilbakemeldinger) nær toppen av siden.
  4. Under «What can we help you with?» (Hva kan vi hjelpe deg med?) velger du Opt out of this beta program (Velg bort dette betaprogrammet). Fyll ut spørreskjemaet og klikk på Submit (Send inn).

Du får en bekreftelse på forespørselen din om å melde deg ut. Deretter blir du fjernet fra betatesten innen to virkedager, og får enda en bekreftelses-e-post.

Så snart du har blitt fjernet fra betatesten, må Sonos-appen og systemet gå tilbake til den nyeste, offentlig tilgjengelige versjonen.

1. Avinstallere betaversjonen av Sonos-appen fra mobilenheten.
  2. Åpne appbutikken på enheten din og last ned Sonos-appen. Pass på å gjøre dette på alle enheter du har brukt for å teste Sonos.
  3. Oppdater Sonos-systemet.

Forlate beta-brukerfellesskapet

Følg disse trinnene hvis du ønsker å bli helt fjernet fra beta-brukerfellesskapet og eventuelle aktive betatester som du deltar i. Kontoinformasjonen din vil deretter bli fjernet i samsvar med personvernforordningen (GDPR).

1. Logg på kontoen din i Beta Community (betabrukerfellesskap).
  2. Klikk på profilikonet øverst til høyre. Så velger du Leave Beta Community (Forlat betabrukerfellesskapet).
  3. Fyll ut spørreskjemaet og klikk på Submit (Send inn).

Du får en bekreftelse på forespørselen din om å melde deg ut. Deretter blir du fjernet fra betabrukerfellesskapet og eventuelle aktive betatester innen to virkedager, og får enda en bekreftelses-e-post.

Hvis du deltok i aktive betatester, pass på at du går tilbake til den nyeste, offentlig tilgjengelige versjonen av Sonos-appen og -systemet.

1. Avinstallere betaversjonen av Sonos-appen fra mobilenheten.
  2. Åpne appbutikken på enheten din og last ned Sonos-appen. Pass på å gjøre dette på alle enheter du har brukt for å teste Sonos.
  3. Oppdater Sonos-systemet.