Hvordan oppdatere Sonos-høyttalere

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du oppdaterer Sonos-anlegget for å sikre at du har tilgang til de siste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Du kan lese om de siste oppdateringene av Sonos i versjonsmerknadene våre.

Som standard er Sonos-anlegget ditt konfigurert for automatisk oppdatering.

Sonos Ace har en annen oppdateringsprosess enn andre Sonos-produkter. Lær hvordan du oppdaterer Sonos Ace.

Hvis du bruker Sonos S1 Controller-appen og vil oppdatere Sonos-anlegget til å bruke den nyeste Sonos-appen, finner du instruksjonene i artikkelen vår S1 Controller-oppdatering.

Se etter oppdateringer

Sonos-app for iOS eller Android

1. Gå til Innstillinger-menyen.
  2. Velg Administrer ved siden av anlegget ditt.
  3. Velg Systemoppdateringer.
  4. Velg Sjekk etter oppdateringer.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Fra fanen Innstillinger velger du System.
  2. Under Systeminnstillinger velger du Systemoppdateringer.
  3. Velg Sjekk etter oppdateringer.

macOS eller Windows

Sonos S1 Controller-menyen (macOS) eller Administrer-menyen (Windows) velger du Se etter oppdateringer.

Planlegge oppdateringer

For å planlegge når du vil at oppdateringen av Sonos-anlegget ditt skal utføres, kan du velge ett av de følgende intervallene på to timer ved å trykke på Planlagt. Hvis det spilles av musikk eller en alarm er satt på i denne perioden, blir oppdateringen utsatt til neste tilgjengelige oppdateringsvindu.

De to-timersintervallene som er tilgjengelige er Om morgenen (5:00–7:00), På ettermiddagen (12:00–14:00), På kvelden (17:00–19:00) og Natten over (02:00–04:00).

Hvis du heller vil se etter oppdateringer manuelt, kan du deaktivere automatiske oppdateringer på Innstillinger-menyen under Administrer > Systemoppdateringer > Oppdater automatisk.