Hvordan oppdatere Sonos-høyttalere

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du oppdaterer Sonos-anlegget for å sikre at du har tilgang til de siste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Du kan lese om de siste oppdateringene for Sonos i versjonsmerknadene for Sonos S2.

Som standard er Sonos-anlegget ditt konfigurert for automatisk oppdatering.

Hvis Sonos-anlegget ditt bruker S1-programvaren, vil ikke denne prosessen oppdatere anlegget til S2. Du finner ut mer om hvordan du oppdaterer til S2 i Sonos S2 – oversikt.

Se etter oppdateringer

iOS eller Android

Gå til fanen Innstillinger, trykk på System > Systemoppdateringer > Sjekk etter oppdateringer.

Mac eller PC

Fra Sonos-menyen (Mac), eller Administrer-menyen (PC), klikker du på Sjekk etter oppdateringer.

Planlegge oppdateringer

For å planlegge når du foretrekker at den automatiske oppdateringen skal utføres, kan du velge ett av de følgende intervallene på to timer ved å trykke på Planlagt. Hvis det spilles musikk eller hvis en alarm er satt på i denne perioden, blir oppdateringen utsatt til neste tilgjengelige oppdateringstidsrom.

De to-timersintervallene som er tilgjengelige er Om morgenen (5:00–7:00), På ettermiddagen (12:00–14:00), På kvelden (17:00–19:00) og Natten over (02:00–04:00).

Hvis du heller vil se etter oppdateringer manuelt, kan du deaktivere automatiske oppdateringer i fanen Innstillinger under System > Systemoppdateringer > Oppdater automatisk.