Kompatibilitet med Telia Sagemcom F@st 5370e

Denne ruteren har et kjent problem som hindrer den i å fungere med Sonos. Dette problemet gjelder spesifikt rutere som kjører fastvareversjonen SG4T1E100180C. Løsningen nedenfor sørger for at ruteren fungerer med Sonos.

Problem

Sonos kan ikke brukes i en trådløs konfigurasjon.

Løsning

Alternativ 1

Kable minst ett av Sonos-produktene til ruteren slik at anlegget er i en kablet konfigurering.

Alternativ 2

Juster ruterens Wi-Fi-innstillinger, og deaktiver alternativet Band Steering.

1. Logg på ruteren for å få tilgang til innstillingene.
  2. På Wi-Fi-fanen endrer du alternativet for Band Steering til Off (Av).
  3. Endre navnene på dine separate 2,4 GHz og 5 GHz -nettverk om ønskelig.

Hvis det å endre Band Steering-alternativet ikke løser problemet, kontakt Telia for mer hjelp.