Lås opp Sonos-kontoen din

Sonos-kontoen din kan bli låst etter for mange mislykkede påloggingsforsøk. Hvis kontoen din er låst, vil du få en e-post med instruksjoner om hvordan du låser opp kontoen ved å tilbakestille passordet ditt. Alternativt kan du vente fem minutter og prøve å logge på igjen.

Etter du har ventet fem minutter på at kontoen skal låses opp, kan du prøve å logge på igjen eller tilbakestille passordet ditt. Hvis du trenger mer hjelp med å låse opp kontoen din, kontakt brukerstøtte for Sonos.