Lyd som ikke støttes på høyttaleren for hjemmekino

Denne artikkelen hjelper deg med å løse feilmeldingen «Du mottar et lydsignal som ikke støttes» når du spiller av TV-lyd. Denne feilmeldingen vises når TV-en leverer et lydsignal som Sonos-høyttaleren ikke kan forstå.

Juster lydformatet på TV-en

For å løse dette problemet må du justere lydformatet på TV-ens Lyd- eller Audio-meny. Disse innstillingene finner du vanligvis under Digitalt lydformat eller Lydutgang. Formatet eller utgangen må stilles inn for et av de støttede lydformatene for hjemmekinolyd.

Se TV-ens brukerhåndbok eller kontakt produsenten for spesifikke instruksjoner.

Juster lydformatet på enhetene

Juster lydformatet på videokilden (kabelboks, strømmespiller, osv.) til et av de støttede formatene ovenfor hvis du fremdeles får en feil etter at du har gjort disse endringene. Se enhetens brukerhåndbok eller kontakt produsenten for spesifikke trinn.

Blu-ray-spillere

Blu-ray-plater bruker ofte DTS-lydformatet som ikke støttes av Sonos S1-anlegg. Noen Blu-ray-spillere og spillkonsoller har muligheten til å kode DTS om til et format som Sonos S1 støtter, som Dolby Digital 5.1. Se brukerhåndboken til Blu-ray-spilleren eller kontakt produsenten for spesifikke instruksjoner og innstillinger.

Vi anbefaler å oppdatere til Sonos S2 hvis du vil spille av innhold med DTS-lyd.