Feilen Ikke godkjent utvikler

Hvis du kjører iOS 10 eller nyere og deltar i Sonos-betaprogrammet, kan du få feilmeldingen «Ikke godkjent utvikler» når du prøver å laste ned betaversjonen av Sonos-appen.

For at Sonos Beta-appen skal kunne installeres, må utføre følgende trinn:

1. På iOS-enheten åpner du Innstillinger-appen.
  2. Gå til Generelt > Administrere VPN og enheter > Sonos, Inc. og trykk på Stol på «Sonos, Inc.»
  3. Sjekk etter oppdateringer med Sonos-appen og følg trinnene for å begynne å lytte.