Hvordan bruke en annen Amazon Alexa-konto med Sonos*

Denne artikkelen viser hvordan du bruker en annen Amazon-konto når du bruker Alexa til å styre Sonos-systemet.* Sonos vil bruke den aller nyeste Amazon-kontoen som ble brukt på mobilenheten din, så du må kanskje gjøre dette hvis du foretrekker å bruke en annen Amazon-konto for Alexa*.

iOS eller Android

1. Fjern Alexa fra Sonos-systemet hvis du allerede har konfigurert den.
  2. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  3. Følg trinnene for å legge Alexa til Sonos.*
  4. Etter at du trykker Logg inn på Amazon, vil du bli bedt om å trykke Tillat hvis du allerede har logget på en Amazon-konto. For å bruke en annen konto, trykk på kontoens avatar i øvre høyre hjørne og trykk på Logg av.
  5. Logg på ønsket Amazon-konto.
  6. Trykk på Tillat.

Merk at hvis du huket av «Forbli innlogget» da du logget på Amazon-kontoen, vil denne kontoen bli brukt når du legger Alexa til andre stemmeaktiverte Sonos-produkter i systemet ditt.*

Kindle Fire

Kindle Fire støtter ikke bruken av forskjellige Amazon-kontoer. Du vil måtte registrere Kindle-enheten din med en annen Amazon-konto, eller konfigurere Alexa på Sonos med en iOS- eller Android-enhet.