Slik bruker du berøringskontrollene på Sonos-produkter

Denne artikkelen viser hvordan du kontrollerer Sonos-systemet med berøringskontrollene på Sonos-produktene dine, som på Sonos One og Move. For produkter som Play:1 og Playbar som har knapper i stedet for berøringskontroller, se artikkelen vår om bruk av knappekontroller.

Spill av og sett på pause

• Trykk på spill av / sett på pause-knappen én gang for å starte avspilling eller sette den på pause.

Endre volumet

• Når produktet er i en horisontal stilling, trykk på knappen til venstre for å skru ned volumet, og trykk på knappen til høyre for å skru det opp.
  • I en vertikal stilling vil den øverste knappen skru opp volumet, mens den nederste knappen vil skru ned volumet.

Hopp til neste spor

• Sveip fra venstre til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste spor (når det er aktuelt). Sveip fra høyre til venstre for å hoppe til forrige spor.

Gruppere rom

1. Trykk og hold på spill av / sett på pause-knappen på et produkt for å gruppere det med et annet rom som spiller. Hvis du har flere rom som spiller forskjellig innhold, fortsett å holde spill av / sett på pause-knappen for å gå gjennom hvert rom som spiller noe.
  2. Slipp spill av / sett på pause-knappen og det produktet vil nå bli gruppert med det andre rommet.

Slå mikrofonen på eller av

For stemmeaktiverte Sonos-produkter, trykk på mikrofon-ikonet for å aktivere eller deaktivere mikrofonen.

• Når lampen til mikrofonen lyser, er mikrofonen aktivert og du kan bruke talekommandoer.
  • Når lyset er slukket, er mikrofonen deaktivert.
  • Når mikrofonen er deaktivert, kan du fortsatt bruke talekommandoer ved å trykke og holde mikrofonknappen inne. Når du slipper den, blir mikrofonen deaktivert igjen.

Deaktiver berøringskontroller

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, trykk på System og velg produktet du vil deaktivere berøringskontroller for.
  3. Trykk på Berøringskontroller for å deaktivere eller aktivere berøringskontrollene på vedkommende produkt.