Slik bruker du knappekontrollene på Sonos-produkter

Denne artikkelen viser hvordan du kontrollerer Sonos-systemet med knappkontrollene på Sonos-produktene dine, som på Play:1 og Playbar. For produkter som Sonos One og Move som har berøringskontroller i stedet for knapper, se artikkelen vår om bruk av berøringskontroller.

Spill av og sett på pause

• Trykk spill av / sett på pause-knappen én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

Endre volumet

• Trykk på +-knappen (pluss) for å skru opp volumet.
  • Trykk på --knappen (minus) for å skru ned volumet.

Hopp til neste spor

• Trykk på spill av / sett på pause-knappen to ganger for å hoppe over et spor (når det er aktuelt).
  • Trykk på spill av / sett på pause-knappen tre ganger for å spille av forrige spor (når det er aktuelt).

Gruppere rom

1. Trykk og hold på spill av / sett på pause-knappen på et produkt for å gruppere det med et annet rom som spiller. Hvis du har flere rom som spiller forskjellig innhold, fortsett å holde spill av / sett på pause-knappen for å gå gjennom hvert rom som spiller noe.
  2. Slipp spill av / sett på pause-knappen og det produktet vil nå bli gruppert med rommet som spiller musikken du ønsker å høre.

Deaktiver knappekontroller

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, trykk på System og velg produktet du vil deaktivere berøringskontroller for.
  3. Trykk på Berøringskontroller for å deaktivere eller aktivere berøringskontrollene på vedkommende produkt.