Installera Connect:Amp som surroundhögtalare

I den här artikeln beskrivs hur du installerar Connect:Amp för att driva surroundhögtalare i ett Sonos hemmabiosystem.

Innan du börjar

Anslut Connect:Amp till hemmabiohögtalaren med en kabel

Hemmabiohögtalaren och Connect:Amp måste kabelanslutas på något av följande sätt:

• Både hemmabiohögtalaren från Sonos och Connect:Amp är kopplade till routern med en nätverkskabel.

• Hemmabiohögtalaren från Sonos är kopplad till Connect:Amp med en nätverkskabel och en annan Sonos-produkt är kabelansluten till routern.

Installera Connect:Amp som surroundhögtalare

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Följ anvisningarna i vår artikel om att lägga till surroundhögtalare för att installera Connect:Amp som surroundhögtalare.

Observera att subwooferporten och linjeingången är inaktiverade när Connect:Amp används som surroundhögtalare.