Lägg till en ny produkt i ett befintligt Sonos-system

• Mobil enhet krävs

I den här artikeln beskrivs hur du lägger till en ny produkt i Sonos-systemet. Du kan ha upp till 32 produkter i samma system.

Innan du börjar

1. Öppna Sonos-appen på din iOS- eller Android-enhet.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till produkten i ditt Sonos-system.

Om du blir ombedd att logga in innan du lägger till produkten och inte längre har åtkomst till din e-postadress, se vår artikel om att byta e-postadress för ditt Sonos-konto.