Lägg till en ny produkt i ett befintligt Sonos-system

Den här artikeln visar hur du lägger till en ny högtalare eller komponent i ditt Sonos-system. Du kan lägga till upp till 32 produkter i ett enda system.

Om du ställer in en ny Sonos Ace, följ instruktionerna i vår artikel om att installera Sonos Ace.

Innan du börjar

• Anslut din Sonos-högtalare eller komponent till ström och vänta tills LED-lampan börjar blinka grönt. Om den inte blinkar grönt, följ vår guide om att återställa Sonosprodukter innan du lägger till den i systemet.
  • Om du försöker lägga till en Sonos-högtalare eller komponent som tidigare har lagts till i ditt system men har kopplats från, besök vår artikel om produkter som saknas från Sonos-appen.
  1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Gå till menyn Inställningar.
  3. I avsnittet för ditt system, välj Lägg till högtalare eller komponent.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till din produkt i systemet.

Om du blir ombedd att logga in innan du lägger till produkten och inte längre har åtkomst till din e-postadress, se vår artikel om att byta e-postadress för ditt Sonos-konto.