Uppdatera dina Sonoshögtalare

I den här artikeln beskrivs hur du uppdaterar Sonossystemet så att du har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna. Du kan läsa om de senaste Sonosuppdateringarna i våra meddelanden om versionsuppdateringar.

Som standard är Sonossystemet inställt på att uppdateras automatiskt.

Sonos Ace har en annan uppdateringsprocess än andra Sonos-produkter. Lär dig hur du uppdaterar din Sonos Ace.

Om du använder Sonos S1 Controller-appen och vill uppdatera ditt Sonossystem så att det använder den senaste Sonosappen hittar du anvisningar om detta i vår artikel om att uppdatera S1 Controller.

Kontrollera om det finns uppdateringar

Sonosappen för iOS eller Android

1. Öppna menyn Inställningar.
  2. Välj Hantera bredvid ditt system.
  3. Välj Systemuppdateringar.
  4. Välj Sök efter uppdateringar.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Öppna fliken Inställningar och välj System.
  2. Välj Systemuppdateringar under Systeminställningar.
  3. Välj Sök efter uppdateringar.

macOS eller Windows

Öppna Sonos S1 Controller-menyn (macOS) eller menyn Hantera (Windows) och välj Sök efter uppdateringar.

Schemalägg uppdateringar

För att schemalägga vilken tid som Sonossystemet ska uppdateras automatiskt kan du trycka på Schemalagda och välja en av följande tvåtimmarsperioder. Om ljuduppspelning pågår eller en väckning har ställts in under den valda tidsperioden skjuts uppdateringen upp till nästa tillgängliga uppdateringsfönster.

De tillgängliga tvåtimmarsperioderna är morgon (5.00–7.00), eftermiddag (12.00–14.00), kväll (17.00–19.00) och natt (2.00–4.00).

Om du föredrar att söka efter uppdateringar manuellt kan du inaktivera automatiska uppdateringar i menyn Inställningar under Hantera > Systemuppdateringar > Uppdatera automatiskt.