Manglende musiktjenester, når de føjes til Sonos

Denne artikel giver trin til løsning af problemer med musiktjenester, der mangler i menuen Tilføj en tjeneste.

1. Tjek, hvilke tjenester der understøttes på Sonos i dit land.

Visse musiktjenester er kun tilgængelige i udvalgte lande. Tjek vores side for musiktjenester, og vælg en tjeneste for at se, hvilke lande den er tilgængelig i.

2. Tjek hvilket land, der er registreret på din konto

Sørg for, at din Sonos-konto er registreret i det korrekte land ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Sonos-konto.
  2. Klik på Profil.
  3. Sørg for, at det korrekte land er indstillet under afsnittet Adresse.
    • Hvis det er det forkerte land, så klik på Rediger profil øverst på siden for at ændre landet.
  4. Når du har ændret dine registreringsoplysninger, kan det tage op til 15 minutter, inden Sonos-appens liste over tilgængelige musiktjenester er opdateret.