Føj en musiktjeneste til Sonos

Denne artikel beskriver, hvordan du browser tilgængelige musiktjenester og føjer dem til Sonos. Du kan også tilføje flere konti til den samme tjeneste ved at følge nedenstående trin for hver konto. Når du har gjort dette, kan du se, hvordan du skifter mellem dem, i vores artikel om brug af flere konti. Hvis du ikke kan finde eller tilføje en musiktjeneste, kan du få hjælp i vores artikel om problemer med at tilføje musiktjenester.

iOS eller Android:

1. Åbn Sonos-appen.
  2. Tryk på fanen Indstillinger og derefter på Tjenester og stemme.
  3. Find fanen Musik og indhold, og tryk på Tilføj en tjeneste.
  4. Tryk på den tjeneste, du vil tilføje.
  5. Tryk på Føj til Sonos.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje musiktjenestekontoen.

Mac eller pc:

1. Åbn Sonos-appen.
  2. I afsnittet Vælg en musikkilde skal du trykke på Tilføj musiktjenester.
  3. Klik på den tjeneste, du vil tilføje.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje musiktjenestekontoen.

Hvis du ikke kan finde den tjeneste, du leder efter, så læs vores artikel Manglende musiktjenester.

iOS eller Android:

1. Åbn Sonos-appen.
  2. Tryk på fanen Indstillinger og derefter på Tjenester og stemme.
  3. Find fanen Musik og indhold, og tryk på Tilføj en tjeneste.
  4. Tryk på den tjeneste, du vil tilføje.
  5. Tryk på Føj til Sonos.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje musiktjenestekontoen.

Mac eller pc:

1. Åbn Sonos-appen.
  2. I afsnittet Vælg en musikkilde skal du trykke på Tilføj musiktjenester.
  3. Klik på den tjeneste, du vil tilføje.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje musiktjenestekontoen.

Hvis du ikke kan finde den tjeneste, du leder efter, så læs vores artikel Manglende musiktjenester.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.