Een muziekservice aan Sonos toevoegen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je beschikbare muziekdiensten kunt zoeken en toevoegen aan Sonos. Je kunt ook meerdere accounts toevoegen voor dezelfde dienst door de onderstaande stappen te volgen voor elk account. Bekijk daarna ons artikel over meerdere accounts gebruiken voor informatie over hoe je tussen accounts wisselt. Kun je geen muziekdienst vinden of toevoegen, zie dan ons artikel over problemen met het toevoegen van muziekdiensten voor hulp.

iOS of Android:

1. Open de Sonos-app.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Services en stem.
  3. Tik onder Muziek en content op Een service toevoegen.
  4. Tik op de service die je wilt toevoegen.
  5. Tik op Aan Sonos toevoegen.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om het muziekservice-account toe te voegen.

Mac of pc:

1. Open de Sonos-app.
  2. Klik in de sectie Een muziekbron selecteren op Muziekservices toevoegen.
  3. Klik op de service die je wilt toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het muziekservice-account toe te voegen.

Als je de service die je zoekt niet kunt vinden, lees dan ons artikel over ontbrekende muziekservices.

iOS of Android:

1. Open de Sonos-app.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Services en stem.
  3. Tik onder Muziek en content op Een service toevoegen.
  4. Tik op de service die je wilt toevoegen.
  5. Tik op Aan Sonos toevoegen.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om het muziekservice-account toe te voegen.

Mac of pc:

1. Open de Sonos-app.
  2. Klik in de sectie Een muziekbron selecteren op Muziekservices toevoegen.
  3. Klik op de service die je wilt toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het muziekservice-account toe te voegen.

Als je de service die je zoekt niet kunt vinden, lees dan ons artikel over ontbrekende muziekservices.