Brug en mobilenhed som en dedikeret Sonos-controller

Denne artikel viser dig, hvordan du konfigurerer en understøttet iOS- eller Android-enhed som dedikeret controller for Sonos. Når enheden er aktiveret, vil den kun vise Sonos-appen og forhindre brugere i at navigere uden for appen, medmindre de indtaster en adgangskode eller trykker på en kombination af knapper.

iOS

Følg trinnene i Apples artikel om brug af forenklet adgang på iPhone, iPhone og iPad touch for at aktivere forenklet adgang og derefter påbegynde en forenklet adgang-session med Sonos-appen.

Android

Følg trinnene i Googles artikel om at fastholde og frigøre skærmbilleder på din Android-enhed for at aktivere skærmfastholdelse og fastholde Sonos-appen.

Bemærk: For at kunne opdatere Sonos-appen er du nødt til at slå forenklet adgang eller skærmfastholdelse fra.