Fejl under Trueplay-tuning

Nogle fejl kan opstå før eller under Trueplay-tuningprocessen. I denne artikel kan du finde flere oplysninger om disse fejl og nogle tips til at rette dem. Hvis Trueplay-tuning blev gennemført, men du ikke er tilfreds med dine højttaleres resulterende lyd, kan du se vores artikel om fejlfinding af en uønsket eller udeblivende ændring efter Trueplay-tuning.

Vær sikker på, at din iOS-enhed understøtter Trueplay

Nyligt lancerede iOS-enheder understøtter ikke Trueplay, før vi kan teste de pågældende enheder og oprette tuningprofiler til deres indbyggede mikrofoner. Du kan se vores artikel om enheder, der understøtter Trueplay, for at se om dine iOS-enheder understøttes.

Tjek netværksforbindelse

Både din iOS-enhed og Sonos-højttaleren skal være forbundet til dit WiFi-netværk, mens du tuner dine Sonos-højttalere med Trueplay. Hvis du regelmæssigt støder på fejlen Højttalerproblem, så brug nedenstående tips til at sikre en vellykket tuning:

• Sørg for, at din iOS-enhed er forbundet til det korrekte WiFi-netværk.
  • Tjek din internetforbindelse for at sikre, at Sonos kan downloade de data, der kræves til tuning.
  • Genstart alle Sonos-produkter, der ikke kan gennemføre Trueplay-tuning på grund af forbindelsesproblemer. Prøv at tune igen, når enhederne er tændt igen.

Reducer baggrundsstøj

Det er vigtigt at holde baggrundsstøjen på et minimum under tuningprocessen. Hvis du regelmæssigt støder på fejlen Reducer støj eller Minimer baggrundsstøj i Sonos-appen, så brug nedenstående tips til at sikre en vellykket tuning:

• Undgå at tale og lave støj, mens du går rundt i rummet under tuningprocessen.
  • Hvis det er muligt, så sluk midlertidigt for alle apparater såsom ventilatorer og aircondition, der giver baggrundsstøj.

Juster din tuningteknik

Trueplay kræver nogle bestemte bevægelser for at sikre en vellykket tuning. Hvis du regelmæssigt støder på fejl, der prompter dig til at Bevæge dig langsommere eller Dække mere af dit rum, så se den 30-sekunders videovejledning, inden du tuner dine højttalere.

Luk for andre apps, og afbryd forbindelsen til Bluetooth-enheder

Andre apps, der kører i baggrunden og bruger dine iOS-enheds mikrofon, kan påvirke Trueplay. Sørg for at gennemtvinge lukning af disse apps, inden du begynder at tune. Desuden skal du afbryde forbindelsen til Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere, før du påbegynder tuning, da disse også kan påvirke Trueplay.