Feil under Trueplay-justering

Noen feil kan oppstå før eller under Trueplay-justeringsprosessen. Denne artikkelen har ekstra informasjon om disse feilene og en del tips som kan hjelpe med å løse dem. Hvis Trueplay-justeringen var vellykket, men du ikke er fornøyd med lyden fra høyttalerne etterpå, se artikkelen vår om feilsøking av uønsket eller ingen endring etter Trueplay-justering.

Kontroller at iOS-enheten støtter Trueplay

Nylig frigitte iOS-enheter vil ikke støtte Trueplay før vi kan teste disse enhetene og opprette justeringsprofiler for de innebygde mikrofonene deres. Se vår artikkel om enheter som støtter Trueplay for å sjekke om iOS-enheten er støttet.

Kontroller nettverkstilkobling

Mens du justerer Sonos-høyttalerne dine med Trueplay, må både iOS-enheten og Sonos-høyttalerne være koblet til det trådløse nettverket. Hvis du jevnlig støter på et høyttalerproblem, bruk tipsene nedenfor for å sikre at justeringen blir vellykket:

• Kontroller at iOS-enheten er koblet til det riktige trådløse nettverket.
  • Kontroller internettforbindelsen for å være sikker på at Sonos kan laste ned data som trengs for justeringen.
  • Start på nytt alle Sonos-produkter som ikke er i stand til å fullføre Trueplay-justeringen på grunn av tilkoblingsproblemer. Så snart de er slått på igjen, prøv å justere på nytt.

Redusere bakgrunnsstøy

Det er viktig at det er minst mulig støy under justeringsprosessen. Hvis du jevnlig støter på feilen Reduser støy eller Minimer bakgrunnsstøy i Sonos-appen, bruk tipsene nedenfor for å sikre at justeringen blir vellykket:

• Ikke snakk, og prøv å ikke lage høye lyder når du går rundt i rommet under justeringsprosessen.
  • Slå om mulig av andre apparater som vifter og klimaanlegg, som produserer bakgrunnsstøy.

Tilpass justeringsteknikken din

Trueplay krever noen spesifikke bevegelser for å sikre en vellykket justering. Hvis du jevnlig støter på feil som ber deg om å bevege deg saktere eller dekke mer av rommet, pass på å se den 30-sekunders instruksjonsvideoen før du justerer høyttalerne.

Lukk andre apper og koble fra Bluetooth-enheter

Andre apper som kjører i bakgrunnen som bruker mikrofonen på iOS-enhetene kan forstyrre Trueplay. Pass på å tvinge disse appene til å stoppe før du begynner justeringen. Pass dessuten på å koble fra eventuelle Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere før justeringen, siden disse også kan forstyrre Trueplay.