Benyt en Apple TV-fjernbetjening med Sonos-hjemmebiografprodukter

Din Apple TV-fjernbetjening bør automatisk kunne kontrollere dit TV's lydniveau uden yderligere konfiguration. Hvis du allerede har konfigureret dit Sonos-hjemmebiografprodukt til din TV-fjernbetjening, burde din Apple TV-fjernbetjening kunne styre Sonos med det samme.

Hvis du allerede har et Apple TV, og er i gang med at konfigurere et nyt Sonos-hjemmebiografprodukt, skal du sørge for at bruge dit TV's primære fjernbetjening når Sonos-appen spørger dig om at tilslutte din fjernbetjening. Vi anbefaler ikke at bruge Apple TV-fjernbetjeningen, når du konfigurerer et Sonos-hjemmebiografprodukt, eftersom Sonos muligvis har brug for at lære og modtage en mute command, hvilket ikke er en tilgængelig knap på Apple TV-fjernbetjeningen. Når du først har opsat Sonos med din primære TV-fjernbetjening, burde Apple TV-fjernbetjeningen kunne justere lydstyrken på Sonos automatisk.

Hvis din Apple TV-fjernbetjening ikke kontrollerer lydstyrken, men din primære TV-fjernbetjening gør, skal du gennemgå trinene i hjælpesektionen i Apples supportartikel for at tjekke om din Apple TV-fjernbetjening er programmeret og at dit TV's HDMI-CEC-indstilling er tændt.

Fjern irriterende TV-beskeder når du bruger Apple TV-fjernbetjeningen

Når din Apple TV-fjernbetjening kontrollerer både Sonos og dit TV, vil du muligvis se uønskede beskeder på din skærm. Du kan komme rundt om dette ved at programmere både Sonos og din Apple TV-fjernbetjening til at benytte kommandoer fra en sekundær fjernbetjening.

Dette gælder kun for Sonos-hjemmebiografprodukter, der er tilsluttet til dit TV med et optisk kabel eller en adapter.

Du skal først konfigurere dit Sonos-hjemmebiografprodukt til at bruge den sekundære fjernbetjening, og derefter programmere dit Apple TV til at bruge samme fjernbetjening.

1. Find en sekundær fjernbetjening, som du ikke bruger til dit primære TV. Dette kan være en fjernbetjening, som du ikke længere bruger, eller en der styrer et andet TV i et andet rum i dit hjem.
  2. Brug den sekundære fjernbetjening og følg trinene i vores artikel opsætning af ny TV-fjernbetjening med dit hjemmebiografprodukt. Efter dette vil din primære TV-fjernbetjening ikke længere kontrollere Sonos.
  3. Programmer din Apple TV-fjernbetjening med den sekundære fjernbetjening ved at følge trinene i Apples supportartikel.

Efter du har konfigureret både Sonos og Apple TV med den sekundære fjernbetjening, bør du ikke længere se beskeder, når du justerer lydstyrken med Apple TV-fjernbetjeningen.