Betjening af Sonos-hjemmebiograf med din TV-fjernbetjening

Sonos-produkter, som er tilsluttet via et optisk kanel eller Sonos' optiske lydadapter kræver, at du manuelt konfigurerer din TV-fjernbetjening til at styre lydstyrken på dit Sonos-hjemmebiografprodukt. Hvis dit Sonos-hjemmebiografprodukt er tilsluttet via HDMI-ARC, virker din TV-fjernbetjening automatisk og du behøver ikke at konfigurere den for at styre Sonos.

Sonos guider dig automatisk igennem processen under den indledende opsætning af dit Sonos-hjemmebiografprodukt. Følg trinnene i denne artikel, hvis du har brug for at konfigurere en ny fjernbetjening med et eksisterende hjemmebiografsystem eller hvis du fravalgte konfigurering af TV-fjernebetjeningen under den indledende opsætning.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til  Indstillinger-menuen.
  2. Under Om mit system, vælg det rum, hvor dit Sonos hjemmebiografprodukt er placeret.
  3. Under Hjemmebiograf, vælg  Opsætning af fjernbetjening.
  4. Følg instruktionerne i appen for at konfigurere din TV-fjernbetjening med Sonos.

Sonos S1 Controller til iOS eller Android

1. Under fanen  Indstillinger, vælg System.
  2. Under Produkter, vælg det rum, hvor dit Sonos hjemmebiografprodukt er placeret.
  3. Under Hjemmebiograf, vælg Opsætning af fjernbetjening.
  4. Følg instruktionerne i appen for at konfigurere din TV-fjernbetjening med Sonos.

Yderligere oplysninger

• Du kan kun konfigurere én fjernbetjening af gangen til brug sammen med Sonos-hjemmebiografhøjtalere.