Skapa ett Sonos-konto

När du installerar ett Sonos-system för första gången behöver du skapa ett konto. Kontot ger dig möjlighet att registrera dina produkter, ta emot uppdateringar och erbjuder smidig integrering med tjänster som Spotify och Amazon Alexa. Du kan använda samma Sonos-konto på flera olika Sonos-system, men du kan inte logga in på samma system med flera konton. I vår sekretesspolicy hittar du en komplett lista över vilka uppgifter vi samlar in när du skapar ett konto och hur den informationen används.

När du installerar Sonos för första gången

När du installerar ett Sonos-system kommer du att uppmanas att logga in eller skapa ett konto. Du måste verifiera ditt Sonos-konto via e-post så se till att du använder en aktiv e-postadress när du registrerar kontot. Undvik att använda e-postadresser som inte är privata.

På iOS eller Android:

1. Ladda ner Sonos-appen.
  2. Påbörja installationen genom att trycka på Installera ett nytt Sonos-system.
  3. Ange din e-postadress och tryck på Fortsätt.
  4. Ange lösenordet du vill använda för ditt konto och tryck sedan på Skapa konto.
  5. Följ anvisningarna för att skapa Sonos-kontot.

Tryck på Jag har inte fått något e-postmeddelande om du inte har fått något e-postmeddelande om att verifiera kontot. Om du fortfarande inte får något e-postmeddelande hittar du några enkla saker att prova i följande artikel: Jag får inga e-postmeddelanden från Sonos

Skapa ett nytt konto för att registrera ett befintligt system

1. Besök https://www.sonos.com/login/create/ för att skapa ett nytt Sonos-konto.
  2. När du har skapat ditt nya konto kan du följa nedanstående anvisningar för att föra över systemet till ett nytt konto.