För över Sonossystemet till ett annat konto

I den här artikeln beskrivs hur du för över Sonossystemet till ett annat konto. Det kan hända att du behöver göra detta om du har skapat ett nytt Sonoskonto eller om du använder begagnade produkter som fortfarande är knutna till sina ursprungliga konton.

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på Byt ägare till systemet och följ anvisningarna.

Överföring utan åtkomst till Sonoskontot

För att du ska kunna byta ägare till ditt system måste din Sonosapp vara inloggad på ditt Sonoskonto. Om du inte kan logga in på ditt Sonoskonto via appen behöver du återställa Sonosprodukterna till fabriksinställningarna och installera dem som ett nytt system. Detta raderar all befintlig information och alla inställningar från Sonossystemet.

Du kan skapa ett nytt konto eller logga in på ett annat konto i samband med att det nya systemet installeras.

1. Återställ varje Sonosprodukt till fabriksinställningarna.
  2. Återställ Sonosappen.
  3. Stäng Sonosappen och öppna den igen. Välj Installera ett nytt system.
  4. Skapa ett nytt konto eller logga in på ett annat konto och lägg sedan till en Sonosprodukt i taget i det nya systemet.

Ytterligare information

• Om du prenumererar på Sonos Radio HD behöver du även föra över prenumerationen genom att avsluta Sonos Radio HD-prenumerationen på ditt gamla konto och sedan starta en ny prenumeration på det nya kontot. Du hittar mer information om att avsluta en prenumeration i vår artikel om att hantera din prenumeration på Sonos Radio HD.
  • Om du har rösttjänster anslutna till ditt Sonossystem behöver du koppla dem till Sonos på nytt när överföringen är klar. Börja med att ta bort dina rösttjänster från alla Sonosprodukterna. När borttagningen är klar, öppna  Inställningar > Tjänster och tryck på Lägg till en tjänst under Röst. Följ anvisningarna i appen för att lägga till rösttjänsten i systemet igen.