Spraakdiensten op Sonos

Sonos Voice Control

Sonos Voice Control installeren

Speel muziek af en bedien je Sonos-systeem met je stem via Sonos Voice Control, beschikbaar op alle Sonos-speakers met stembediening. Ontdek hoe je Sonos Voice Control aan je Sonos-systeem toevoegt.

Lijst met spraakopdrachten voor Sonos Voice Control

Lees over de verschillende manieren om met Sonos Voice Control je Sonos-systeem te bedienen.

Problemen oplossen met Sonos Voice Control

Volg deze stappen om problemen op te lossen als Sonos Voice Control opdrachten niet opvolgt, niet reageert of reageert met “Sorry, ik begrijp het niet”.

Amazon Alexa

Alexa op Sonos installeren

Amazon Alexa op Sonos kan het volume, afspelen/pauzeren, nummers overslaan en meer regelen. Als je een Sonos-product met stembediening hebt, zoals One of Beam, lees je in ons artikel hoe je Alexa rechtstreeks op je Sonos-systeem toevoegt.

Gebruik van een Alexa-apparaat van derden met Sonos

Ieder apparaat met Alexa, zoals een Amazon Echo, kan worden gebruikt om Sonos te bedienen. Hoe je dit doet, lees je in ons artikel over het instellen van een Alexa-apparaat op Sonos.

Problemen met Alexa op Sonos oplossen

Als Alexa niet reageert of je opdrachten niet goed worden uitgevoerd, kan er iets zijn dat verhindert dat Alexa je hoort of je opdracht verwerkt. Lees meer in ons supportartikel over het oplossen van problemen met Alexa-opdrachten.

Een Sonos One naast het Amazon Alexa-pictogram
Een Sonos One naast het Google Assistent-pictogram

Google Assistent

Google Assistent op Sonos installeren

Google Assistent op Sonos kan het volume, afspelen/pauzeren, nummers overslaan en meer regelen. Als je een Sonos-product met stembediening hebt, zoals One of Beam, lees je in ons artikel hoe je Google Assistent rechtstreeks op je Sonos-systeem toevoegt.

Gebruik van een Google Assistent-apparaat met Sonos

Ieder apparaat met Google Assistent, zoals een Google Home, kan worden gebruikt om Sonos te bedienen. Hoe je dit doet, lees je in ons artikel over het instellen van een Google Assistent-apparaat op Sonos.

Problemen met Google Assistent op Sonos oplossen

Als Google Assistent niet reageert of je opdrachten niet goed worden uitgevoerd, kan er iets zijn dat verhindert dat Google Assistent je hoort of je opdracht verwerkt. Lees ons artikel over het oplossen van problemen met Google Assistent-opdrachten.