Slik stiller du inn en alarm på Sonos

Bruk alarmer til å våkne til favorittsangene dine på morgenen eller angi påminnelser i løpet av dagen. Følg anvisningene nedenfor for å konfigurere alarmer i Sonos.

Hvis du vil at musikken skal slå seg av automatisk etter et spesifisert tidsrom, se artikkelen vår om hvordan du stiller inn innsovningsfunksjonen på Sonos.

For å angi en Sonos-alarm med iOS eller Android:

1. Gå til fanen Rom, og trykk på alarm-ikonet.
  2. Trykk på Ny alarm.
  3. Still inn tid, rom, musikk, gjentagelse, volum og alarmens varighet, og trykk på Lagre.
  4. Trykk på Ferdig.

Du kommer også til alarmer fra fanen Innstillinger ved å trykke på System > Alarmer.

Mer informasjon

For å spille av spor fra ditt lokale musikkbibliotek, legger du først til sporet i en Sonos-spilleliste eller importert spilleliste. Velg så spillelisten som alarmkilde.

Maks. antall alarmer i Sonos er 32.

Alarminnstillinger er ikke tilgjengelige når Sonos-appen ikke er koblet til Sonos-anlegget ditt. Se artiklene våre om å koble seg til Sonos på nytt eller koble Sonos til en ny ruter eller et nytt Wi-Fi-nettverk for å løse disse tilkoblingsproblemene.

For å angi en Sonos-alarm på Mac eller PC:

1. Klikk på «Alarmer» i bunnen av ruten «Velg en musikkilde» på høyre side i Sonos-appen.
    • På Mac, klikker du på for å opprette en ny alarm.
    • På PC, klikker du på «Legg til» for å opprette en ny alarm.
  2. Angi klokkeslett, rom, musikk, frekvens og volum.
    • Dersom du krysser av for «Inkluder grupperte rom», vil alarmen spille av i rommene som er gruppert når alarmen går av. Den spiller ikke i rommene som ble gruppert når alarmen ble opprinnelig lagt til Sonos-systemet.
    • Dersom du krysser av for «Bland musikk», stilles avspillingsmodusen for den valgte alarmmusikken til blanding.
  3. Klikk «OK» for å lagre alarmen.

Styring av alarmer fra låseskjermen:

Når en Sonos-alarm går av, vil den vises på låseskjermen på iOS- eller Android-enheten. Du kan bruke varslingen til å åpne Sonos-appen for å slumre eller slå av alarmen. I iOS, kan du bruke 3D Touch til å åpne en hurtigmeny med disse alternativene.