Lägg till spår i kön

Du kan lägga till ett spår, ett album eller en spellista i kön från nästan var som helst i Sonos-appen.

Varje gång du spelar upp ett spår eller album på Sonos läggs det först till i musikkön, innan uppspelningen startar. Men det finns ytterligare några sätt att lägga till fler spår i kön:

• Spela upp nu: Lägg till spår i kön och spela upp dem omedelbart.
  • Spela upp efteråt: Lägg till spår i kön, efter det som spelas upp just nu, och spela upp dem härnäst.
  • Lägg till i slutet av kön: Lägg till spår i slutet av kön.
  • Ersätt kö: Ta bort den nuvarande kön och ersätt den med valt/valda spår.

Följ anvisningarna nedan för att hitta de här alternativen.

iOS eller Android

1. Tryck på knappen Mer information medan du bläddrar bland din musik. När du visar en artist, ett album eller en spellista finns den här knappen högst upp till höger på skärmen. För enskilda spår finns knappen bredvid spårets namn.
  2. Tryck på Spela upp nu, Spela upp efteråt, Lägg till i slutet av kön eller Ersätt kö.

macOS eller Windows

1. Tryck på knappen ▼ Mer information medan du bläddrar bland din musik. Den här knappen visas när du håller muspekaren över ett spår, ett album eller en spellista samtidigt som du bläddrar bland din musik på höger sida av fönstret.
  2. Klicka på Spela upp nu, Spela upp efteråt, Lägg till i slutet av kön eller Ersätt kö.