Lägg till spår i kön

Du kan lägga till ett spår, ett album eller en spellista i kön från nästan var som helst i Sonos-appen.

Varje gång du spelar upp ett spår eller album på Sonos läggs det först till i musikkön, innan uppspelningen startar. Men det finns ytterligare några sätt att lägga till fler spår i kön:

• Spela upp nu: Lägg till spår i kön och spela upp dem omedelbart.
  • Spela upp efteråt: Lägg till spår i kön, efter det som spelas upp just nu, och spela upp dem härnäst.
  • Spela i ett annat rum: Lägg till spåren i kön i ett annat rum och spela dem omedelbart.
  • Lägg till i slutet av kön: Lägg till spår i slutet av kön.
  • Ersätt kö: Ta bort den nuvarande kön och ersätt den med valt/valda spår.

Följ anvisningarna nedan för att hitta de här alternativen.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Välj knappen Mer bredvid ett spår, album, artist eller spellista.
  2. Välj från listan över köalternativ.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Välj knappen Mer bredvid ett enskilt spår. När du tittar på en artist, ett album eller en spellista finns denna knapp i övre högra hörnet av skärmen.
  2. Välj från listan över köalternativ.

macOS eller Windows

1. I fönstret för musikkälla, håll muspekaren över ett spår, album eller spellista och välj knappen ▼ Mer.
  2. Välj från listan över köalternativ.