Så här använder du kön i Sonos-appen

Varje Sonos-rum har en egen musikkö som det använder för att spela upp låtar, album och spellistor. Den här artikeln ger en översikt över hur kön fungerar och innehåller länkar till ytterligare information om hur du lägger till, tar bort och ändrar spår i kön.

Observera att Sonos-produkterna använder kön när de spelar upp musik från ditt musikbibliotek eller från streamingtjänster som Spotify. Sonos-produkterna använder inte kön när de spelar upp musik från radiotjänster.

Så här fungerar kön

Sonos-produkternas kö fungerar som en dynamisk spellista. Varje gång du spelar upp ett spår eller album på Sonos läggs det först till i musikkön, innan uppspelningen startar.

Du kan lägga till enskilda spår eller album i kön för att skapa en spellista i farten. Vår artikel om att lägga till spår i kön beskriver olika alternativ som du kan använda för att bygga upp din spellista över tid.

Så snart det finns spår i din kö kan du välja att blanda, upprepa eller skapa smidiga övergångar mellan dem. Du kan redigera kön, byta ordning på spåren eller ta bort dem. Kön kan också sparas som en Sonos-spellista om du vill spela den igen senare.

Visa aktuell kö

Du kan visa kön för det rum som har valts på skärmen Spelar nu i Sonos-appen.

• På iOS eller Android, tryck på knappen högst upp till höger på skärmen Spelar nu.
  • På macOS eller Windows visar Sonos-appen alltid kön mitt i fönstret, under Spelar nu.