Byt eller återställ lösenordet till ditt Sonos-konto

Den här artikeln beskriver hur du återställer lösenordet till ditt Sonos-konto, även om du inte kommer åt kontot för närvarande.

Om du har glömt lösenordet

Besök https://www.sonos.com/login/passwordreset/ och följ anvisningarna för att skapa ett nytt lösenord. Se vår artikel om att ta emot e-postmeddelanden från Sonos om du inte fick något meddelande om återställning av lösenordet.

Återställ lösenordet från Sonos-appen

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på Konto.
  3. Tryck på Återställ lösenord och följ anvisningarna.

Ändra lösenordet på Sonos webbplats

1. Besök https://www.sonos.com/login och logga in på ditt Sonos-konto.
  2. Välj Profil.
  3. Klicka eller tryck på Redigera profil.
  4. Skriv in ditt nya lösenord i fältet Lösenord.
  5. Klicka eller tryck på Spara ändringar.

Krav på lösenord

• Minst åtta tecken
  • Inga vanliga lösenord
  • Lösenord som redan har använts kan inte användas igen