Ändra eller återställ ditt Sonos-kontolösenord

Den här artikeln kommer att visa dig hur du återställer ditt Sonos-kontolösenord, även om du för närvarande inte kan komma åt ditt Sonos-konto.

Om du har glömt ditt lösenord

Besök https://www.sonos.com/login/passwordreset/ och följ instruktionerna för att skapa ett nytt lösenord. Se vår artikel om att ta emot e-post från Sonos om du inte fick ditt e-postmeddelande för återställning av lösenord.

Återställ ditt lösenord från Sonos-appen

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till Konto-menyn.
  2. Välj Kontouppgifter.
  3. Under Kontoinfo, välj Återställ lösenord.

Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android

1. Från Inställningar-fliken, välj Konto.
  2. Under Hantera, välj Återställ lösenord.

Ändra ditt lösenord från Sonos webbplats

1. Gå till https://www.sonos.com/login för att logga in på ditt Sonos-konto.
  2. Välj Profil.
  3. Klicka eller tryck på Redigera profil.
  4. Skriv in ditt nya lösenord i Lösenord-fältet.
  5. Klicka för att tryckaSpara ändringar.

Krav på lösenord

• Minst 8 tecken
  • Inga vanliga lösenord
  • Tidigare använda lösenord kan inte återanvändas