Byt språk på Amazon Alexa

Du kan använda Sonos-appen för att ändra språket för Alexa på vilken röstaktiverad Sonos-högtalare som helst. Språket kan ändras till valfritt språk som stöds av Alexa på Sonos.

iOS eller Android

1. Öppna fliken Inställningar och tryck på Tjänster > Amazon Alexa.
  2. Tryck på namnet på det rum som du vill ändra.
  3. Tryck på Röstspråk och välj önskat språk i listan.

Du kan välja olika språk för varje röstaktiverad Sonos-högtalare som använder Alexa. Om du vill byta språk för alla dina röstaktiverade Sonos-högtalare behöver du upprepa ovanstående steg för var och en.