Konfigurera STP-inställningarna så att de fungerar med Sonos

Sonos använder STP (Spanning Tree Protocol) för att upprätthålla kommunikationen mellan produkterna i trådbundna system. Den här artikeln beskriver vilka STP-inställningar vi rekommenderar för hanterade nätverksomkopplare för att säkerställa att Sonos fungerar på ditt nätverk.

Namnen på inställningarna kan skilja sig åt mellan olika enheter. För ytterligare information, kontakta tillverkaren av din nätverksenhet.

Allmänna inställningar

Spanning Tree State

Aktivera

STP Operation Stage

Aktivera

BPDU Handling

Flooding

Path Cost Default Values

Short

Brygginställningar

Priority

4096

Hello Time

2

Max Age

20

Forward Delay

15

STP-gränssnittsinställningar (för varje port som är ansluten till en Sonos-produkt)

STP

Aktivera

Edge Port

Auto

Root Guard

Inaktivera

BPDU Guard

Inaktivera

BPDU Handling

Använd allmänna inställningar

Path Cost

User Designed 10 (ställ in på ”Default” för portar som inte är anslutna till Sonos-produkter)

Priority

128

Multicast-inställningar

Bridge Multicast Filtering Status

Aktivera VLAN ID: ditt ID (t.ex. 1 vidarebefordringsmetod för Ipv4/v6: MAC-gruppadress IGMP)