Anslut till flera Sonos-system

Den här artikeln visar dig hur du ansluter din Sonos-app till ett annat Sonos-system på en annan plats. När du ansluter till ett annat Sonos-system i appen kommer den automatiskt att återansluta till tidigare system när du flyttar från en plats till en annan. Detta gör att du kan njuta av Sonos i ditt hem och hos en vän eller familjemedlem.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Anslut din enhet till samma WiFi-nätverk som Sonos använder.
  2. Öppna Sonos-appen. När appen visar "Inga produkter hittades", välj Gå till Systeminställningar.
  3. Tryck på Anslut när du uppmanas att styra ett närliggande Sonos-system.
  4. Följ anvisningarna för att ansluta till Sonos-systemet.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Anslut din enhet till samma WiFi-nätverk som Sonos använder.
  2. Öppna Sonos S1 Controller-appen.
  3. När du ser meddelandet "Sonos hittades" högst upp på skärmen, välj Anslut.
  4. Välj Låt oss ansluta.
  5. När du ser "Ansluten till ditt Sonos-system", välj Klar.

macOS eller Windows

1. Anslut din enhet till samma WiFi-nätverk som Sonos använder.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Tryck på Låt oss ansluta när du ser meddelandet "Vi hittade Sonos på ditt nätverk."
  4. Följ anvisningarna för att ansluta till Sonos-systemet.

Nu när din Sonos-app är ansluten till flera system kommer den automatiskt att känna igen dem när mobilenheten ansluter till deras associerade WiFi-nätverk. Om du vill förhindra att din app automatiskt ansluter till ett system, se vår guide om att glömma ett system från Sonos-appen.