Anslut till flera Sonos-system

I den här artikeln beskrivs hur du ansluter din mobila enhet till ett annat Sonos-system på en annan plats. När du ansluter till ytterligare ett Sonos-system i appen kommer du automatiskt att anslutas när du förflyttar dig från en plats till en annan, så att du kan lyssna på Sonos både hemma och hos en vän eller familjemedlem.

Sonos S2-appen för iOS eller Android

1. Anslut din enhet till det Wi-Fi-nätverk som Sonos-systemet är anslutet till.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Tryck på Anslut när du blir uppmanad att styra ett Sonos-system i närheten.
    • Om du inte får den här uppmaningen, öppna fliken  Inställningar och tryck på Anslut till system i närheten.
    • Appen uppmanar dig att trycka på och släppa anslutningsknappen på den närmaste Sonos-produkten om det finns mer än ett Sonos-system på nätverket.
  4. Följ anvisningarna för att ansluta till Sonos-systemet.

Sonos S1-appen för iOS eller Android

1. Anslut din enhet till det Wi-Fi-nätverk som Sonos-systemet är anslutet till.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. När du ser meddelandet ”Sonos-produkt hittades” högst upp på skärmen trycker du på Anslut.
  4. Tryck på Nu ansluter vi.
    • Appen uppmanar dig att trycka på och släppa anslutningsknappen på den närmaste Sonos-produkten om det finns mer än ett Sonos-system på nätverket.
  5. Välj Klar när meddelandet ”Ansluten till Sonos-systemet” visas.

Sonos S1- och S2-appen för macOS eller Windows

1. Anslut din enhet till det Wi-Fi-nätverk som Sonos-systemet är anslutet till.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Tryck på Nu ansluter vi när du ser meddelandet ”Vi hittade Sonos på nätverket”.
  4. Följ anvisningarna för att ansluta till Sonos-systemet.

När Sonos-appen är ansluten till flera system kommer den automatiskt att känna igen dem när den mobila enheten ansluter till deras respektive Wi-Fi-nätverk. Läs vår guide om att glömma ett system i Sonos-appen om du vill förhindra att appen ansluter till ett system automatiskt.