Glöm ett system i Sonos-appen

Den här artikeln beskriver hur du instruerar Sonos-appen att glömma ett system om din mobila enhet eller dator har anslutit till flera system. Det här görs vanligtvis när du vill ansluta din enhet till ett annat Sonos-system.

De här alternativen är inte tillgängliga om enheten bara har anslutit till ett system. Om så är fallet kan du ändå glömma det aktuella systemet genom att följa anvisningarna i vår guide om att återställa Sonos-appen.


Sonos S1 Controller-appen


iOS eller Android

  1. Från fliken Inställningar, välj System > Glöm nuvarande Sonos-system.
  2. Stäng Sonos-appen och öppna den igen.

macOS eller Windows

  1. Klicka på Hjälp-menyn.
  2. Välj Glöm nuvarande Sonos-system.

Behöver du mer hjälp?

Våra teknikexperter kan hjälpa dig via telefon eller livechatt. Du kan också ställa frågor till andra Sonosägare och få dem besvarade i Sonos användarforum.