Styr Sonos hemmabio med fjärrkontrollen till tv:n

• Mobil enhet krävs

För Sonos-produkter som är anslutna via optisk kabel eller Sonos optisk ljudadapter krävs att du installerar fjärrkontrollen till tv:n manuellt för att kunna styra volymen på din hemmabioprodukt från Sonos. Om hemmabioprodukten från Sonos är ansluten via HDMI ARC kommer fjärrkontrollen till tv:n att fungera automatiskt och kräver ingen installation för att kunna styra Sonos.

Sonos guidar dig automatiskt genom den här processen under den inledande installationen av ditt hemmabiosystem från Sonos. Följ stegen i den här artikeln om du behöver ansluta en ny fjärrkontroll till ett existerande hemmabiosystem eller om du valde att inte installera fjärrkontrollen till tv:n under den inledande installationsprocessen.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Välj det rum där hemmabioprodukten från Sonos är placerad.
  4. Gå till Hemmabio och tryck på Installera fjärrkontroll.
  5. Följ anvisningarna i appen för att ställa in den nya fjärrkontrollen så att den kan styra hemmabion från Sonos.

Ytterligare information

• Endast en fjärrkontroll i taget kan programmeras för att styra Sonos hemmabiohögtalare.