Lär känna Sonos Move

Läs mer om Sonos Moves viktigaste funktioner, som uppspelningskontroller, Bluetooth-anslutning, gruppering och laddning.

Uppspelningskontroller

Tryck för att spela upp eller pausa ljud.

Tryck för att justera volymen.

Swipa framåt för att spela nästa spår.

Swipa bakåt för att spela föregående spår.

Bluetooth

För att ansluta en enhet, tryck på Bluetooth-knappen och håll den intryckt tills anslutningssignalen hörs.

Blinkande blått: Redo att anslutas
Fast blått: Ansluten till en enhet

Röststyrning

Lägg till en röstassistent på Move för att styra Sonos-systemet med rösten. Du hittar mer information i vår artikel om att lägga till en röstassistent.

Gruppering

Tryck och håll för att enkelt gruppera Sonos-produkter så att de spelar upp samma innehåll. En bekräftelsesignal hörs.

Batteri och laddning

Tryck och släpp för att försätta Move i viloläge.

Batterilampan blinkar gult när det är dags att ladda batteriet.

Placera Move på strömbasen för att enkelt ladda batteriet.