Parkoppla Sonos Move via Bluetooth

Innan du börjar

• Move måste konfigureras i Sonos-appen via Wi-Fi innan den kan växla till Bluetooth-läget och anslutas till andra Bluetooth-enheter.
  • När du använder Sonos Move med Bluetooth syns den inte i Sonos-appen. Uppspelning och volymkontroll är fortfarande tillgängliga via den parkopplade Bluetooth-enheten.
  • Vissa Sonos-funktioner är inte tillgängliga när Sonos Move är i Bluetooth-läget. Detta gäller bland annat högtalargruppering, röstassistenter och stereokoppling.

1

Byt till Bluetooth-läget på Move

Leta upp Bluetooth-knappen på baksidan av Move, mellan ström- och anslutningsknappen. Tryck på knappen en gång för att byta till Bluetooth-läget. Move ger ifrån sig ett ljud och LED-lampan ovanpå högtalaren lyser blått.

2

Aktivera parkopplingsläget på Move

Tryck och håll inne Bluetoothknappen för att aktivera parkopplingsläget. Move ger ifrån sig ett ljud igen och LED-lampan blinkar blått.

3

Parkoppla din enhet med Move

1. Öppna inställningarna på enheten och aktivera Bluetooth.
  2. Välj Move i listan över tillgängliga enheter.
    • Om Move inte syns på skärmen kontrollerar du att den är i parkopplingsläge och att LED-lampan blinkar blått.
  3. När parkopplingen är klar hörs ett ljud och LED-lampan lyser med ett fast blått sken.

Problem med att parkoppla?

Om Move inte lyckas ansluta till en Bluetooth-enhet hittar du användbar information i artikeln Det går inte att ansluta en Bluetooth-enhet till Sonos.

Återanslut Move till en Bluetooth-enhet

Som standard försöker Sonos Move att ansluta till den enhet som den senast parkopplades med. Sonos Move kommer ihåg upp till sex av de senaste enheterna den var ansluten till.

Om Sonos Move har återställts till fabriksinställningarna och tidigare varit parkopplad med din enhet måste du öppna Bluetooth-inställningarna på enheten och glömma bort Sonos Move innan du parkopplar dem igen.

Byt tillbaka till Wi-Fi-läget på Move

Du kan byta tillbaka till Wi-Fi-läget genom att trycka på Bluetoothknappen på baksidan av Move. LED-lampan går från blått ljus till blinkande vitt medan enheten återansluter till nätverket. När Move är tillbaka i Wi-Fi-läget lyser lampan istället med ett fast vitt sken.