iTunes-spellistor saknas i Sonos-biblioteket på USB-minne

Om du sparar ditt musikbibliotek från iTunes eller Music-appen på ett externt USB-minne och har delat det här biblioteket med Sonos kan det hända att dina spellistor inte syns i Sonos-appen. I den här artikeln beskrivs hur du kan åtgärda det här problemet genom att dela XML-filen för iTunes-spellistan med Sonos.

1. Uppdatera ditt musikbibliotek på Sonos.
  2. Öppna Finder-appen i macOS.
  3. Tryck på Skifttangenten + ⌘ + G och skriv in
    ~/Music/iTunes/
    .
  4. Kopiera filen
    iTunes Music Library.xml
    .
  5. Klistra in filen i musikbiblioteksmappen på det externa USB-minne som delas med Sonos.

Observera att du behöver upprepa den här åtgärden varje gång du uppdaterar ditt musikbibliotek på Sonos.