Lyssna på Dolby Atmos-musik på Sonos

En del streamade musiktjänster erbjuder Dolby Atmos-innehåll som kan spelas upp på ditt Sonossystem. Om du prenumererar på en musiktjänst som stöds kan du använda Sonosappen för att spela upp Dolby Atmos-musik på alla Sonosprodukter som har stöd för rymligt ljud.

För att kunna spela upp Dolby Atmos-musik måste din Sonosprodukt vara ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk och musiktjänsten måste ha lagts till i ditt Sonossystem.

När du spelar upp Dolby Atmos-ljud från en musiktjänst visas en Dolby Atmos-symbol på skärmen Spelar nu i Sonosappen.

Musiktjänster som erbjuder Dolby Atmos-musik på Sonos

Sonosprodukter som har stöd för rymligt ljud

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (gen 2)
  • Era 300

Aktivera eller inaktivera uppspelning av Dolby Atmos-musik

Du kan slå av och på uppspelning av Dolby Atmos-musik genom att ändra inställningen för rymligt ljud i Sonosappen. Detta är på som standard.

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android, tryck på fliken Inställningar och välj System.
  2. Välj en produkt med stöd för Dolby Atmos i listan.
  3. Skrolla ner till avsnittet Ljud och ändra inställningen för Rymligt ljud.

Inställningen verkställs när nästa spår börjar spelas upp.

Ytterligare information

• Om du lägger till en produkt som inte har stöd för Dolby Atmos i en grupp medan Dolby Atmos-innehåll spelas upp kommer gruppens ljuduppspelning att ändras till stereo. Om produkten som inte har stöd för Dolby Atmos tas bort från gruppen kommer ljudet att återgå till Dolby Atmos-musik när nästa Atmos-spår börjar spelas.