Lägg till en innehållstjänst i Sonos

Den här artikeln visar dig hur du bläddrar bland tillgänglig musik och innehållstjänster och lägger till dem i Sonos.

Du kan lägga till flera konton för samma tjänst genom att följa stegen nedan för varje konto. Se vår artikel om användning av flera konton för att lära dig hur du växlar mellan dem.

Om du inte kan hitta eller lägga till en musiktjänst, se vår artikel om problem med att lägga till musiktjänster för hjälp.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till Konto-menyn.
  2. Välj Innehållstjänster.
  3. Under Anslutna tjänster, välj Lägg till innehållstjänst.
  4. Välj den tjänst du vill lägga till och välj Lägg till i Sonos.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till tjänsten i ditt Sonos-system.

Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android

1. Från Inställningar-fliken, välj Tjänster & Röst.
  2. Under Musik & Innehåll, välj Lägg till en tjänst.
  3. Välj den tjänst du vill lägga till.
  4. Välj Lägg till i Sonos.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till musiktjänstkonto.

Om du inte hittar den tjänst du söker, se vår artikel om saknade musiktjänster.