Kompatibilitet med Motorola NVG589

Denna router har ett känt problem som gör att den inte fungerar med Sonos. Följande lösningar säkerställer att den här routern fungerar med Sonos.

Problem

Om mer än en Sonos-produkt ansluts till den här routern med en nätverkskabel uppstår en sändningsöverbelastning som leder till att alla enheter tappar kontakten med nätverket.

Lösning

Alternativ 1:

• Anslut endast en Sonos-produkt till routern med kabel.

Alternativ 2:

• Installera Sonos trådlöst, utan att ha några Sonos-produkter anslutna till routern med kabel.